Muğla Datça Deprem - Son Dakika Mugla Datca Aciklarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Depremler - Muğla datça deprem son depremler.

Muğla Datça Deprem - Son Dakika Mugla Datca Aciklarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Son Depremler - Muğla datça deprem son depremler.. Afet ve acil durum yönetimi. Afad'ın verilerine göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça'daorman yangınlarının yaşandığı bölgede şiddetli depremafet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad, yangınların devam ettiği muğla'nın datça ilçe. Deprem datça'nın 44 kilometre açığında 3.2 km derinlikte meydana geldi.

Türkiye yangın ve sel haberlerine odaklanmışken, bu sefer de muğla'dan deprem haberi geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem. Datça, (muğla) (dha)ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datca Aciklarinda Pes Pese Korkutan Depremler Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri
Datca Aciklarinda Pes Pese Korkutan Depremler Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Afad'a göre, datça açıklarında saat 07.31'de 5.5 büyüklüğünde bir. Muğla datça açıklarında bir deprem daha! Muğla ili yangınlarla mücadele ederken bu sabah karşı datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Deprem, bodrum, kuşadası, datça, marmaris, didim ve aydın gibi çevre illerden. Ege denizi'nin muğla 'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Gece 4,5 ve 4,2'lik sarsıntıların olduğu bölgede sabah saatlerinde de 5,5'lik bir deprem daha kayda geçti. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı.

Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana.

Ege denizi muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana. Afad'ın verilerine göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 22.57'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'da yer alan bilgilere göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 22.57'de. Afet ve acil durum yönetimi. 31 temmuz 2021 23:08 son güncelleme: Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 5,5 olarak duyurdu. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aynı bölgede sabah saatlerinde en büyüğü 5,5 olan onlarca deprem olmuştu. Afad muğla deprem ege denizi bambaşka zerrin! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad), ege denizi'nde muğla, datça merkezli bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

31 temmuz 2021 cumartesi 23:36. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Lnmico Offqfum
Lnmico Offqfum from iatkv.tmgrup.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi. Muğla datça'daorman yangınlarının yaşandığı bölgede şiddetli depremafet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad, yangınların devam ettiği muğla'nın datça ilçe. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Muğla ili yangınlarla mücadele ederken bu sabah karşı datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesinin açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Aynı bölgede sabah saatlerinde en büyüğü 5,5 olan onlarca deprem olmuştu.

Muğla datça'daorman yangınlarının yaşandığı bölgede şiddetli depremafet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad, yangınların devam ettiği muğla'nın datça ilçe.

Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Muğla datça'da art arda deprem! Deprem bölgede hissedilirken ilk veriler gelmeye başladı. Afad'da yer alan bilgilere göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 22.57'de. Afad'ın verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde saat 14:23'te 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8. Gündem 28.07.2021, 15:04 28.07.2021, 15:08. Türkiye yangın ve sel haberlerine odaklanmışken, bu sefer de muğla'dan deprem haberi geldi. Telegram ile paylaş google news'de takip et. Ege denizi'nin muğla 'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında art arda depremler meydana geldi.

Afad'ın verilerine göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan. Deprem türkiye saati ile 14.23'te, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Datça, (muğla) (dha)ege denizi datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Mugla Datca Da Korkutan Deprem Deprem Mi Oldu Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Afad
Mugla Datca Da Korkutan Deprem Deprem Mi Oldu Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Afad from i.turkgun.com
Afad verilerine göre, saat 22:57'de olan deprem, yerin 3.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Yangınlarla boğuşan türkiye, afet bölgelerine odaklanmışken, dün akşam muğla'dan deprem haberi geldi.afad'dan aktarılan bilgiye göre ege denizi'nde datça açıklarında saat 22:57'de 4.5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.datça'nın 44 kilometre açığında meydana gelen depremin derinliği 3.20 km olarak açıklandı. Datça ilçesi açıklarında dün saat 22.57'de 4,5 ve bugün saat 02.25'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. 01 ağustos 2021 19:18 son güncelleme: Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Afad ise depremin büyüklüğünü 5,5 olarak duyurdu. Deprem datça'nın 44 kilometre açığında 3.2 km derinlikte meydana geldi.

Peki, muğla datça'da deprem mi oldu?

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Deprem türkiye saati ile 14.23'te, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gece boyunca önce 4.5 büyüklüğünde, ardından aynı bölgede 3.8 ve 4.2 büyüklüğündeki 3 depremin gerçekleştiği muğla'nın datça açıklarında bir deprem daha meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında art arda depremler meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 07.31'de 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem. Gündem 28.07.2021, 15:04 28.07.2021, 15:08.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook